Tervetuloa Moorlandiin!

Moorland on nimensä mukaisesti pieni talli keskellä Skontlannin nummia. Oikeastaan suoraan Skotlannin sydämmessä - Edinburghiin on vain tunnin ajomatka. Alunperin hevostoimintaa varten perustetusta, kodikkaasta kylästä löytyy kaikki mitä hevosihminen koskaan keksiikään kaivata. Täältä löytyy monta tallia, joiden toiminta ja hevoset ovat erittäin monipuolisia - ainut mitä täällä ei ole on ravirata, mutta sitäkin puuhataan jo kovalla vauhdilla monen paikallisen yhdistyksen yhteisvoimin!

Tallirakennus, pihatto, pikkutalli, maneesi ja päärakennus sijaitsevat tiiviinä pihapiirinä nummien keskellä. Heti pihalta alkaa rajattomat mahdollisuudet maastoiluun nummilla ja kanervikoissa. Moorlandin tila on satoja vuosia vanha ja sen paikalla on aikoinaan ollut siittola. Tällä hetkellä Moorland painottuu paikallisten rotujen kasvatukseen ja jalostukseen sekä kisatoimintaan. Moorlandissa on muutamia puoliverisiä sekä hannoverinhevosia, mutta suurimmaksi osaksi Brittiläisiä poneja.

Kasvatustoiminta on melko aktiivista ja myyn mielelläni varsoja ympäri virtuaalimaailmaa lisäämään melko harvinaistenkin rotujen määrää virtuaalimaailmassa. Lisäksi Moorland järjestää kisoja, leirejä, klinikoita, valmennuksia ja jne. Jos sinua kiinnostaa kasvatti, kisat, muut tapahtumat tai vaikka yksityis valmennus - otathan rohkeasti yhteyttä! Kisa- tai jalostusmatka Britanniaan järjestyy helposti!

Pidemmittä puheitta, tervetuloa brittien maailmaan,
Inga, VRL-10450
moorland AT laumasielu.net

Statistikka:

Perustettu 04.09.2012, talli muutti joulukuussa 2012 suntuubista nykyiseen osoitteeseen.
Y-työssä sinä?, sinä? ja sinä? kanssa.
Sisartallimme on hevostila Piper!

Suosittelemme:

Sinä?
Sinä?
Sinä?
 
Yhteistyössä olevien tallien kanssa vaihdamme kuulumisia, teemme mahdollisesti yhteistyövarsoja  ja ilmoitamme toisillemme kuulumisiamme ns. yhteistyökirjeillä! Moorland hoitaa joulukuusta 2012 lähtien myös yhteistyöasiat sähköpostilla!

Sisartalli tekee kanssamme läheisempää yhteistyötä kuin yhteistyötallit, edellä mainittujen seikkojen lisäksi sisartallin kanssa järjestetään yhteisiä projekteja ja meillä saattaa olla myös hevosia osaomistuksessa. Myös sisartalliasiat hoidetaan Moorlandin kanssa sähköpostitise.

Suosittelemme-listalle pääsee tallit & muut hevosaiheiset sivustot, josta olemme saaneet hyvän kokemuksen ja tahdomme kertoa siitä myös muille.

Vuoden 2013 suunnitelmat!

Loppuvuosi 2012 oli melkoista taukoilua ja uudelleen rakentelua ja siksi olemmekin melko aktiivisia jo heti alkuvuodesta. Tammi-helmikuussa olisi tarkoitus pyöräyttää...
  Lue lisää...

Nuoria hevosia kaivataan

Siittolapuoli kaipaa kipeasti nuoria hevosia rikastuttamaan monen harvinaisen brittirodun kantaa! Jos sinulla on tiedossa nuoria hevosia, otahan yhteyttä!
   moorlandATlaumasielu.net

Abe on loukkaantunut

Nuori hannoveritamma Abetar the Royal Hannover on loukkaantunut harjoituksissa. Lupaavasti kisauransa aloittanut hevonen koki vastoinkäyminsen, kun...
   Lue lisää...